VV banner.png

Samen met SBS6 en VakantieVeilingen in actie voor Café De Lollipop

We proberen tijdens deze coronatijd het hoofd boven water te houden door op andere manieren inkomsten te werven. De coronatestlocatie is helaas niet gelukt, maar er is een nieuw supergaaf initiatief! We worden hierin gesteund door het SBS6-programma "Crisis in de tent" van Herman den Blijker en Annemarie van Gaal én door VakantieVeilingen. 

Meebieden voor Café De Lollipop
In totaal worden er 20 unieke veilingen op VakantieVeilingen aangeboden, allemaal in samenwerking met BN’ers, waaronder Albert Verlinde, Edsilia Rombley, Jan Versteegh, Coen en Sander, Roy Donders, Karin bloemen, Martien Meiland, Patricia Paay, Mary Borsato en vele anderen. 
Van gave verzamelobjecten tot meet & greets. Alle opbrengsten gaan naar De Lollipop.

Zo zorgen we er samen voor dat onze deuren naar gezelligheid, zodra het weer kan, wagenwijd openwaaien!
 

Benieuwd naar de veilingen?

Hieronder vind je ze allemaal. Een deel staat inmiddels online, de rest volgt dinsdag.

Coen en Sander

Coen en Sander

Radio 538 duo Coen en Sander, al meer dan 16 jaar jouw vertrouwde vrienden op de radio bieden een persoonlijke backstage rondleiding in de 538 studio aan, inclusief 538 t-shirt en een meet & greet. Dit veilingstuk staat ongetwijfeld garant voor een onvergetelijke ervaring met de welbekende Coen en Sander humor....!

Karin Bloemen

Karin Bloemen

Een privé zangles-sessie van cabaretière en zangeres Karin Bloemen, bij Karin thuis in de studio (gelegen nabij Amsterdam-NH). Een unieke kans voor een 1 op 1 sessie met La Bloemen.

Albert Verlinde

Albert Verlinde

Presentator en theater/musicalexpert Albert Verlinde biedt speciaal voor deze veiling 4 musical kaarten voor ’The Sound of Music' aan met een unieke backstage rondleiding.

Patricia Paay

Patricia Paay

'Neerlands kleinste grootste diva', voormalig Starsister zangeres en zeer geliefd gay icoon heeft dit unieke veilingstuk ingebracht. Deze door Patricia zelf gedragen design bustier gecreëerd door designer Jean Paul Robert komt regelrecht uit haar privé garderobe.

Edsilia Rombley

Edsilia Rombley

Zangeres, tweevoudig Eurovision songfestival deelneemster en Eurovision presentatrice Edsilia Rombley biedt deze roze glitter pumps aan in maat 40 / US 9 (past als maat 39) die zij tijdens een live optreden met Gaypride in Amsterdam heeft gedragen.

Martien Meiland

Martien Meiland

Een door de gehele familie Meiland gesigneerd wijnpakket van hun eigen wijn bestaande uit 2 flessen rode wijn, 2 rosé en 2 flessen wit. Inclusief zes glazen en een persoonlijk bedankje van Martien.

Jan Versteegh

Jan Versteegh

Gesigneerde Lingo sokken (mt 39-43) - een echte fan collectors item - met een persoonlijke videoboodschap van Jan Versteegh.

Richard Groenendijk

Richard Groenendijk

Een gesigneerd en uniek kookschort dat alleen de cast en de crew van de voorstelling Les Misérables (2008) heeft gekregen van Joop van den Ende Theaterproducties. Richard speelde herbergier Thénardier als alternate van Carlo Boszhard.

Herman den Blijker

Herman den Blijker

Herman den Blijker komt met zijn team van restaurant Goud én Jeroen en Fransjan van de Lollipop een 4 gangendiner bij jou thuis koken voor 6 personen. Vind je het leuk om dit in Herman's restaurant Goud (Rotterdam) te nuttigen, dan mag dit ook in plaats van thuis. Dit item is inclusief ingrediënten en exclusief drank.

Gordon

Gordon

een uniek foto artwork uit de privécollectie van zanger en presentator Gordon. Deze prachtige foto is speciaal gemaakt voor Gordons 40e verjaardag en heeft 10 jaar lang gehangen in de slaapkamer van Gordon. De foto is gefotografeerd door topfotograaf William Rutten (Het Perfecte Plaatje) en ingelegd met echte Swarovski (strass kristal) steentjes door vriendin Kathy ten Boer. De afmeting van dit kunstwerk is 1.40m x 1.00m

Mary Borsato

Mary Borsato

Een middag in de watten gelegd worden door Mary in haar trouwwinkel 'De Witte Markies', waar Mary je persoonlijk begeleidt in het kiezen van jouw droomjurk. De prijs is INCLUSIEF trouwjurk!

Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal

Een uur zoomen met Annemarie van Gaal over 'Ondernemen in crisistijd'. Iedere crisis biedt unieke ondernemerskansen. Hoe je deze ziet en grijpt, kan Annemarie als geen ander vertellen. Mag gebruikt worden als een-op-een sessie of als webinar voor bijvoorbeeld een ondernemersvereniging met maximaal 40 deelnemers.

Anneke Grönloh

Anneke Grönloh

Een unieke galajurk gedragen door wijlen zangeres Anneke Grönloh. Anneke is "zangeres van de eeuw" vanwege een recordaantal verkochte exemplaren van haar grootste hitsingle 'Brandend Zand'. Dit object is door de erfgenamen van Anneke Grönloh eerder geschonken aan zangeres en actrice Willeke Alberti.

Olcay Gulsen

Olcay Gulsen

Een make-over met make-up van Olcay Gulsen Beauty t.w.v. 200 euro en styling advies van Olcay zelf.

Roy Donders

Roy Donders

Een gepersonaliseerde ketting uit de prachtige sieraadcollectie van Roy Donders, RD Jewels. Volledig naar wens van de hoogste bieder met een persoonlijke videoboodschap van Roy zelf.

Willeke Alberti

Willeke Alberti

Zangeres/ Actrice en Neerlands bekendste homo-oma Willeke Alberti heeft dit unieke veiling item geschonken aan de Lollipop veiling. Deze veelbesproken jurk had Willeke nét niet aan tijdens de grote liveshow van het Eurovisie Songfestival in 1994. Het is een suède, oranje jurk met taillemaat 60 cm. Iedereen vond het een prachtige jurk maar Willeke besloot een dag voor haar grote optreden om toch een andere te kiezen die zij beter vond passen bij 'Waar is de zon'.

Milkshake Festival

Milkshake Festival

4 tickets met diner voor het uitverkochte Milkshake Festival in Augustus 2021 in het Westerpark te Amsterdam aangeboden door Marieke Samallo.

Ronnie Tober

Ronnie Tober

In 2018 werd zanger, artiest en Ridder in de Orde van Oranje-Nassau, Ronnie Tober gelauwerd met deze exclusieve onderscheiding tijdens de Society Award uitreiking in Amsterdam. Deze award komt in een prachtige kersenhouten kistje met een persoonlijke boodschap van Ronnie zelf.

Corry Konings

Corry Konings

De witte jurk die de koningin van het Nederlands levenslied Corry Konings zelf heeft gedragen in de videoclip ‘Druk je lijf tegen dat van mij’, uitgebracht op 27 augustus 2020.

Frits Huffnagel

Frits Huffnagel

een persoonlijke trouwceremonie met Frits als trouwambtenaar -Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS)-.