DE HORECA IN NEDERLAND IS GESLOTEN

MOMENTEEL KUN JE NIET RESERVEREN

 

Wil je zeker zijn van toegang?

Reserveer dan hier direct je plek en krijg gegarandeerd toegang met voorrang.

 

Let op: de nacht van bijvoorbeeld zaterdag op zondag na 00:00 uur valt bij het reserveren onder de ZONDAG!

Staat je voorkeurstijd er niet (meer) tussen? dan is dat tijdsslot waarschijnlijk al volgeboekt. Indien je een foutmelding krijgt, zijn alle plaatsen reeds gereserveerd.

Reserveringen worden standaard geplaatst in blokken van 2 uur.

Wil je langer blijven? Boek er dan een extra blok achteraan via de reserveringsmodule op de website, Google of Facebook of vraag aan een medewerker ter plaatse of er vrije ruimte beschikbaar is.

Van maandag tot en met woensdag zijn we alleen geopend indien er minimaal 15 online reserveringen zijn geplaatst. Mochten er onvoldoende reserveringen zijn annuleren we de geplaatste reserveringen via mail.

 

Tijdens het reserveren moet je een geldig emailadres (voor de bevestigingsmail), en telefoonnummer (voor de sms-herinnering) opgeven. Met deze gegevens wordt verder niets gedaan en zijn puur en alleen om online te kunnen reserveren. Het systeem vraagt ook om een reden van bezoek, maar dit is niet relevant.

Alle gegevens worden volgens de AVG-richtlijnen gecodeerd en alleen opgeslagen voor de reserveringsdoeleinden waarna ze worden verwijderd van de servers van Dish.