Tilburgse kermis & Roze maandag

Maandag 20 juli "Pink Passion"

Save the date: 20 juli 2020

2020 is een jaar vol extremen. Het ene evenement na het andere werd afgelast en dat gold ook voor de Tilburgse kermis en Roze Maandag. Maar sinds 1 juli zijn de maatregelen versoepelt en gaat de kermis toch nog door! 

Van vrijdag 17 juli tot en met zondag 26 juli is het kermis in de binnenstad van Tilburg. Dit jaar geen 3.5 km met 230 attracties zoals we gewend zijn, maar kleinschalig op 3 pleinen, namelijk:

- Besterdplein: buurtkermis met kleinere attracties

- Koningsplein: nostalgische kermis

- Paleisring en Stadsforum: grootvermaak kermis

Praktische informatie

Om de 1.5 meter te kunnen waarborgen zijn er op de Paleisring tegelijk maximaal 2000 personen toegestaan. Als dat aantal is bereikt sluiten de poorten tot er weer ruimte vrij komt. Alleen met je horeca reservering kun je dan alsnog de kermis op om naar de Lollipop te lopen.

Reserveren kan via: www.delollipop.eu/reserveren of via de knop op onze Facebookpagina.

Openingstijden

We zijn erg blij met de grootvermaak kermis op de Paleisring, want dat betekent 10 dagen kermis voor de deur. De kermis opent dagelijks om 13:00 en is op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag geopend tot 21:00 uur en op vrijdagen, zaterdagen en zondagen tot 23:00 uur. Uiteraard stopt de Lollipop dan niet en gaan wij zowel binnen als op het terras door tot in de late uurtjes.

Roze Maandag

Zeg je Tilburgse kermis, dan zeg je natuurlijk Roze Maandag. Dit jaar zou eigenlijk het 30 jarig jubileum worden gevierd. Een Roze Maandag zoals ieder jaar zit er deze keer helaas niet in, maar we gaan er tóch een leuk feestje van maken: PINK PASSION, de mini Roze Maandag.  DJ Ron, DJ Daniël en DJ Adje draaien de lekkerste muziek en er zijn de hele dag tal van dragqueen en dragking acts op het podium. We hebben heerlijke cocktails en je kunt ook lekker blijven eten tijdens het feesten.

Reserveren

Reserveren is niet verplicht, maar wordt wel aangeraden. Zeker voor Roze Maandag! De kermis sluit dan al om 21:00 uur en alleen met reservering kun je daarna naar binnen.

Binnen hebben we dan 40 plaatsen en op het terras hebben we er 50. Reserveringen gelden alleen voor binnen. Voor het terras is reserveren niet mogelijk. Wel kun je binnen met je reservering wachten tot er op het terras plaats vrij komt. Reserveren kan via: www.delollipop.eu/reserveren of via de knop op onze Facebookpagina

Reserveringen zijn in blokken van 2 uur. Wil je langer blijven? Reserveer dan meerdere blokken achter elkaar. Staat je voorkeurstijd er niet meer tussen, dan is dat tijdsslot waarschijnlijk al volgeboekt. Reserveringen worden maximaal 10 minuten vast gehouden, voordat ze weer worden vrijgegeven.

Tijdens het reserveren moet je een geldig emailadres (voor de verificatiemail) en telefoonnummer (voor de sms herinnering) opgeven. Het systeem vraagt ook om een reden van bezoek, maar dit is niet relevant. Alle gegevens worden volgens de AVG-richtlijnen gecodeerd en alleen opgeslagen voor de reserveringsdoeleinden waarna ze worden verwijderd van de servers van Dish.

Dus ook dit jaar is er maar 1 plek waar je Roze Maandag het beste kunt vieren: Lollipop Outdoor Xtravaganza