topbanner2.png

Jullie meest gestelde vragen

Algemeen

Moet ik betalen om binnen te mogen komen?


Nee, De Lollipop heeft gratis toegang. Wel kan het voorkomen dat je voor een specifiek evenement tickets moet kopen, maar dit wordt dan vooraf aangegeven bij het event op de website en Facebook.
Waar kan ik jullie routebeschrijving vinden?


Een uitgebreide routebeschrijving voor zowel de auto als het openbaar vervoer vind je HIER
Zijn jullie ook open op feestdagen?


Op 2e Pinksterdag en Kerstavond zijn we gesloten. 2e Paasdag is afhankelijk van het mooie weer en Nieuwjaarsdag zijn we alleen geopend, indien dit in het weekend valt. Alle andere feestdagen zijn we wel geopend.
Kan ik bij jullie pinnen?


Jazeker kan dat. Zowel met je pincode als contactloos (pas of telefoon)
Ik wil graag naar Roze Maandag komen. Wat is de beste tijd?


De Lollipop is al jaren dé hotspot tijdens Roze Maandag. Met een Main Stage, een 2nd stage, tal van DJ's en 15 tappunten is het die dag voornamelijk buiten te doen. Met een paar duizend gasten voor de deur en ongeveer 300 gasten binnen kunnen we wel zeggen dat het altijd heel erg druk wordt bezocht. We starten al om 12:00 uur smiddags en gaan buiten door tot 01:00 uur snachts. Dan sluit de kermis en moeten we ook buiten stoppen. Maar binnen gaan we gewoon nog door tot 04:00 uur. Zorg dus dat je voor 01:00 uur 's nachts binnen bent, anders wordt het aansluiten in die heeeele lange rij.
Is het Festival van het Levenslied gratis?


Ja dat is gratis toegankelijk. Het podium staat zelfs bij de Lollipop voor de deur, dus beste plek gegarandeerd! Het 2 daags festival is het grootste gratis levensliedfestival van Nederland. Ieder jaar, begin juni is het weer zover! Dan kan iedereen weer twee dagen meedeinen op de bekende Nederlandstalige Levenslied-muziek in de binnenstad van Tilburg. Optredens van Corry Konings, Django Wagner, Marianne Weber, Wolter Kroes, Danny de Munk, Frans Bauer, Ruth Jacott, René Schuurmans, John de Bever, Henk Dissel, Jannes, Wesley Klein, Rob de Nijs, Samantha Steenwijk, Willeke Alberti, John West en vele anderen.

Kaartjes? Die heb je niet nodig om dit unieke festival te bezoeken. Een goed humeur is voldoende. Al meer dan een kwart eeuw geven de horeca aan de Paleisring, vrijwilligers en sponsoren de Tilburgers dit bijzondere en grootse festival cadeau. En daar zijn we trots op. Het gedachtegoed hierachter is dat iedereen het festival moet kunnen bezoeken: jong en oud, arm en rijk! Op het festivalterrein is iedereen gelijk.
Hebben jullie een bewaakte garderobe?


Nee die heeft De Lollipop niet. We werken tegenwoordig met Kaplock. Bij de ingang kun je een muntje pinnen. Met dat muntje kun je je jas ophangen met een sleutel. Je jas hangt dus altijd veilig.
Kan ik bij jullie ook eten?


Sinds kort beschikken we over een kleine keuken waar we allerlei kleine gerechtjes, zoals snacks kunnen bereiden. Heb je liever een volledige lunch of diner? Onze buren van 't Elfde Gebod serveren kun gehele kaart ook op ons terras.
Hebben jullie een rookruimte?


We hebben geen rookruimte en sinds 2 april 2021 helaas ook een sigarettenautomaat meer. Roken is binnen niet toegestaan, ook vapers niet. Roken is alleen toegestaan op het terras (met heaters)
Kan ik reserveren bij jullie?


Voor een te gekke party ben je bij de Lollipop op de juiste plek! We zijn beschikbaar voor allerlei feestjes. Denk aan: vrijgezellenfeesten, studentenfeestjes, verjaardagsfeestjes of bedrijfsborrels. Klik HIER voor meer informatie, de voorwaarden en direct reserveren. Dit reserveringsformulier is NIET bedoelt voor reserveren tijdens de Coronamaatregelen. Reserveren voor binnen tijdens de Coronamaatregelen kan HIER. Reserveren voor op het terras is niet mogelijk.
Waar kan ik jullie evenementen vinden?


We publiceren al onze evenementen op onze website en op Facebook. Specifieke informatie m.b.t. onze grote events en Lollipop Outdoor, zoals DragWars en de Tilburgse Kermis vind je HIER
Gaan de Tilburgse kermis en Roze Maandag door dit jaar?


JA! De gemeente Tilburg organiseert weer de grote normale kermis. Dat betekent dat er ook weer een Roze Maandag plaats gaat vinden al is deze kleiner dan normaal. Dit jaar zijn er geen roze feesten in de stad, maar alleen een indoorfeest bij De Lollipop.
Ik hoorde dat het Festival van het Levenslied een andere locatie krijgt?


Ja en nee. Er wordt momenteel flink verbouwd in de voormalige bibliotheek, waardoor het grote podium en VIP-deck niet goed gebouwd kunnen worden. Er was daarom besloten eenmalig gebruik te gaan maken van 2 podia. Het bekende podium bij ons voor de deur in een iets kleinere variant en een 2e podium op het Piusplein. De line-up is voor beide podia gelijk. De datum werd verplaatst naar 18 en 19 september, maar is helaas doorgeschoven naar juni 2022

Online store

Verzendinformatie


De artikelen komen in de meeste gevallen van verschillende leveranciers en worden daardoor vaak in verschillende pakketten verzonden. De verzendkosten worden automatisch per product berekend. Voor veel artikelen geldt een gratis verzending. Artikelen worden altijd direct vanuit de fabriek verzonden. De Lollishop zit hier niet tussen. De levertijd is afhankelijk van het artikel en is meestal zo'n 3 tot 15 werkdagen. In sommige gevallen, zeker tijdens de Coronamaatregelen kan de verzending wat langer duren. Wees gerust, je artikel komt eraan!
Drankbestellingen


Voor drankbestellingen worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Deze kun je alleen ophalen bij De Lollipop, Paleisring 25 Tilburg. - Bestellingen geplaatst vóór 12:00: ophalen dezelfde dag tussen 17:00 en 18:00 uur - Bestellingen geplaatst ná 12:00: ophalen de dag ná je bestelling tussen 17:00 en 18:00 uur Let op: wij leveren geen alcohol aan personen <18 jaar. Legitimatie verplicht
Retourneren


Drankbestellingen en custom-made artikelen, zoals Lollipop merchandise en bedrukte T-shirts, kunnen helaas niet retour worden gezonden. Bestel dus altijd direct de juiste maat. T-shirts en sneakers vallen over het algemeen normaal uit. Levy boxers vallen, vanwege de rekbaarheid meestal 1 maat groter uit. Voor de overige artikelen wordt de retourinformatie door de fabrikant zelf meegestuurd met het artikel. Retourneringen gaan dan ook altijd direct naar de fabrikant
Heb je meer vragen?


Stuur ons een bericht via shop@delollipop.eu Via Whatsapp op nummer 0132220095 Of klik op de chatknop via de homepage