Wil je zeker zijn van toegang?

Sinds 6 augustus is reserveren weer verplicht voor zowel binnen als buiten. Wil je zeker zijn van toegang? Reserveer dan hier direct je plek en krijg gegarandeerd toegang met voorrang. Reserveren voor het terras is dus vanaf nu ook weer verplicht. Let op: de nacht van bijvoorbeeld zaterdag op zondag na 00:00 uur valt bij het reserveren onder de ZONDAG!

Reserveringen worden standaard geplaatst in blokken van 2 uur.

Wil je langer blijven? Boek er dan een extra blok achteraan via de reserveringsmodule op de website, Google of Facebook of vraag aan een medewerker of er vrije ruimte beschikbaar is.

We hebben ruimte voor 50 personen op het terras. Binnen zijn slechts 35 personen toegestaan aangezien nog steeds iedereen afstand moet houden en moet blijven zitten. 

 

Staat je voorkeurstijd er niet (meer) tussen? dan is dat tijdsslot waarschijnlijk al volgeboekt.

Tijdens het reserveren moet je een geldig emailadres (voor de verificatiemail), adres en telefoonnummer (voor de sms herinnering) opgeven. Het systeem vraagt ook om een reden van bezoek, maar dit is niet relevant.

Daarnaast zijn de gegevens (naam, adres, telefoonnummer) van je medereserveerders verplicht. Alle gegevens worden volgens de AVG-richtlijnen gecodeerd en alleen opgeslagen voor de reserveringsdoeleinden waarna ze worden verwijderd van de servers van Dish.

Vanwege de coronamaatregelen geldt er tijdelijk een aangepast toegangsbeleid