Reserveren bij de Lollipop

Wil je zeker zijn van toegang?

Reserveer dan snel je plekje! Reserveren kan natuurlijk ook direct aan de deur, maar er geldt wel vol=vol. Online reserveringen hebben voorrang.

 

Om iedereen een kans te geven hebben we een beperkt aantal plaatsen open gezet om online te reserveren. Is er online geen plaats meer vrij? Dan is de kans groot dat er direct aan de deur nog wel vrije plaatsen zijn.

Let op: de nacht van bijvoorbeeld zaterdag op zondag na 00:00 uur valt bij het reserveren onder de ZONDAG!

Staat je voorkeurstijd er niet (meer) tussen? dan is dat tijdsslot waarschijnlijk al helemaal volgeboekt.

Reserveringen worden standaard geplaatst in blokken van 2 uur.

Wil je langer blijven? Boek er dan een extra blok achteraan via de reserveringsmodule op de website, Google of Facebook of vraag aan een medewerker ter plaatse of er vrije ruimte beschikbaar is.

Ondervind je problemen met de reserveringsmodule?

Stuur ons dan een bericht via de chatknop of mail naar info@delollipop.eu

Tijdens het reserveren moet je een geldig emailadres (voor de bevestigingsmail), en telefoonnummer (voor de sms-herinnering) opgeven. Met deze gegevens wordt verder niets gedaan en deze zijn puur en alleen om online te kunnen reserveren. Het systeem vraagt ook om een reden van bezoek, maar dit is niet relevant, dus kies gewoon maar een optie.

Alle gegevens worden volgens de AVG-richtlijnen gecodeerd en alleen opgeslagen voor de reserveringsdoeleinden waarna ze worden verwijderd van de servers van Dish.