Wil je zeker zijn van toegang BINNEN?

Reserveer dan hier direct je plek. Reserveren voor het terras is niet nodig, daarvoor geldt plaatsnemen zolang er ruimte is.

Reserveringen worden standaard geplaatst in blokken van 2 uur.

Wil je langer blijven? Boek er dan een extra blok achteraan via de reserveringsmodule op de website, Google of Facebook of vraag aan een medewerker of er vrije ruimte beschikbaar is.

Vanaf 1 juni zijn er 40 personen op het terras en 25 personen in de zaal toegestaan. Voor het terras geldt aansluiten in de rij. Voor binnen moet je reserveren. Staat je voorkeurstijd er niet (meer) tussen? dan is dat tijdsslot waarschijnlijk al volgeboekt.

 

Let op: de nacht van bijvoorbeeld zaterdag op zondag valt bij het reserveren onder de zaterdag!

Tijdens het reserveren moet je een geldig emailadres (voor de verificatiemail) en telefoonnummer (voor de sms herinnering) opgeven. Het systeem vraagt ook om een reden van bezoek, maar dit is niet relevant. Alle gegevens worden volgens de AVG-richtlijnen gecodeerd en alleen opgeslagen voor de reserveringsdoeleinden waarna ze worden verwijderd van de servers van Dish.

De geldende RIVM-richtlijnen zijn:

- Iedereen houdt 1.5 meter afstand.

- Huishoudens en groepen van 2 personen (die niet samen wonen) zijn uitgezonderd van de 1.5 meter regel

- De regels betreffende hygiëne en afstanden moeten strikt worden opgevolgd.

- Bij aankomst is het verplicht aan te geven of men klachten heeft tijdens het checkgesprek. Indien dit het geval is moeten we helaas de toegang weigeren.

- We zullen moeten toezien op het aantal personen en kunnen daar helaas geen uitzonderingen op maken.

- Indien het maximum is bereikt moet er buiten de terrasgrenzen gewacht worden tot er ruimte vrij komt. Reserveringen voor binnen hebben altijd voorrang.

- In de wachtrij hanteren we uiteraard ook de 1.5 meter maatregel.

- Vanzelfsprekend geldt er een consumptieplicht

Vanwege de coronamaatregelen geldt er tijdelijk een aangepast toegangsbeleid