De Lollipop is zowel met de auto als openbaar vervoer makkelijk te bereiken.
 
Met het Openbaar vervoer
Vanaf het centraal station steek je de Spoorlaan over en loop je linksaf. Neem rechts de Willem II Straat (naast "het Wapen van Tilburg") en loop deze helemaal uit. Je kruist dan de centrale winkelstraat (Febo) en dan ga je rechtdoor (Stadhuisplein). Aan het einde van ga je linkasaf onder de flat door. De Lollipop vind je direct aan de linkerkant naast parkeergarage Emmapassage.
 
Met de auto
Vanaf de A58 (Breda / Eindhoven) neem je afslag Tilburg centrum Goirle. Vervolgens ga je rechtsaf richting Tilburg. Volg de Ringbaan-West en ga rechtsaf bij de Westpointtoren de Hart van Brabantlaan op. Volg deze weg voorbij het Centraal station. Dan rechtsaf naar de Heuvel (Bij ABN bankkantoor). Volg deze weg tot aan de Paleisring. De Lollipop bevind zich aan de rechterkant. Parkeren kun je in parkeergarage Emmapassage gelegen naast de Lollipop. Is deze vol? Rijdt dan rechtdoor tot aan garage Louis Bouwmeesterplein. Let op! De garages zijn geopend tot 04:30 uur. 
 
Vanaf de A59 (Waalwijk / Den Bosch) volg je de borden Tilburg / Efteling. Rijd deze helemaal door Tilburg in tot aan de rotonde (met het draaiende huis). Ga linksaf Ringbaan Noord op. Volg deze weg tot onder het spoorviaduct en ga dan rechtsaf. Vervolgens sla je linksaf de Heuvel op (Bij ABN bankkantoor). Volg deze weg tot aan de Paleisring. De Lollipop bevind zich aan de rechterkant. Parkeren kun je in parkeergarage Emmapassage gelegen naast de Lollipop. Is deze vol? Rijdt dan rechtdoor tot aan garage Louis Bouwmeesterplein. Let op! De garages zijn geopend tot 04:30 uur. 
 
Parkeergarage Emmapassage heeft in het weekend een gefixeerde prijs van maximaal €6.
De garage is niet bereikbaar tijdens de Tilburgse kermis en Festival van het Levenslied
 

Welkom

routebeschrijving